svētdiena, 2009. gada 15. februāris

Uz skatuves nāk - Gredzenu kolekcija!

Skaistas, koptas rokas var padarīt vel burvīgākas tikai kāds fantastiski garšīgs, gaumīgs, interesants un, pats galvenais, oriģināls gredzentiņš!


Gredzens... aizdomājoties par šo aksesuāru, sāku meklēt informāciju plašajā tīmeklī, lai saprastu, kādēļ ne tikai man, bet milzumam daudz meiteņu patīk šī rota. Turklāt, kādēļ man patīk nēsāt gredzenu tieši uz zeltneša?! Ar ko tas saistīts? Vai tas atkarīgs no rokas formas, pirkstu garuma... vai tomēr zem tā slepjas kas vairāk???

Un lūk ko es atradu! :))


Hmm, interesanti, izrādās, ka ja Tu nēsā
Gredzenu uz zeltneša — tad Tev svarīgs ir ģimenes stāvoklis. Gredzens uz zeltneša kā ģimenes stāvokļa rādītājs svarīgs bija arī senajiem ēģiptiešiem, jo viņi ticēja, ka no zeltneša sākas «mīlestības artērija», kura ved tieši uz sirdi.


Ja nēsā gredzenu uz rādītājpirksta,
tas nozīmē — varu. Uz rādītājpirksta nēsā zīmoggredzenus. Tā nēsātājam ir stipra griba, lepnums, tieksme pēc varas. Gredzenus uz rādītājpirksta ir nēsājuši daudzi valdnieki un karavadoņi: Cēzars, Ivans Bargais, kardināls Rišeljē u. c.

Ja nēsājat gredzenu uz vidējā pirksta, ar to jūs sakāt: «Es esmu skaists/a.» Gredzens uz vidējā pirksta visvairāk izceļ gredzena skaistumu un arī to, cik ļoti tā nēsātājs mīl sevi. Gredzena nēsātājs noteikti nav agresīvs, bet pavisam mierīgi pasaulei rāda savu pašcieņu. Gredzena lielums norāda nēsātāja garīgo spēku — jo lielāks gredzens, jo stiprāks tā nēsātājs.

Gredzens uz īkšķa prasa īpašu uzmanību Pēc psihologu domām, tie, kas gredzenus nēsā uz īkšķa, grib visiem spēkiem pašrealizēties un īpaši seksā (visvairāk tas attiecas uz vīriešiem). Uzskati šajā jomā nav mainījušies pēdējos pāris tūkstoš gados — senajiem grieķiem un romiešiem īkšķis bija falla simbols. Tāpēc uz īkšķa nēsāja dzelzs gredzenus, lai aizsargātu savu vīrišķību.

Mazais pirkstiņš Uz mazā pirkstiņa ir tikai tik daudz vietas, lai paziņotu: «Man ir mākslinieciskas dotības.» Gredzenus uz mazā pirkstiņa nēsā mākslinieki, aktieri utt. Marlēna Dītriha deva priekšroku gredzeniem uz mazā pirkstiņa. Pat, ja jūsu sastaptais cilvēks ar gredzenu uz mazā pirkstiņa nav mākslinieks, ziniet, ka šis cilvēks ir interesants, talantīgs, tāds, kas ir ārpus vispārpieņemtajiem rāmjiem. (datu avots:/www.apollo.lv/




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru